Haberler
Gazi Ömür Gezdiren'in GENPA'ya Teşekkür Ziyareti 16.09.2011

Hürriyet Gazetesi’nde 6 Temmuz 2011 tarihinde yayımlanan Sayın Yılmaz Özdil’in makale...

Devamı >
9.Uluslararası Türkçe Olimpiyatları yapıldı Genpa, organizasyona “Altın Sponsor” olarak destek verdi 16.09.2011

130 ülkeden bin öğrenci ve 300 öğretmenin katıldığı, 15 gün süren 9. Uluslararası Türkçe Olimpiya...

Devamı >
Samsung cep telefonları Genpa güvencesiyle müşteriyle buluşuyor 16.09.2011

Samsung Electronics Türkiye ve Genpa arasında imzalanan distribütörlük anlaşmasıyla,Samsung cep t...

Devamı >
Genpa, Nokia Aksesuarları Distribütörü oldu. 16.09.2011

GENPA’nın 10 yıldır Türkiye distribütörlüğünü yapmakta olduğu dünyanın en iyi ve en büyük...

Devamı >
GENPA, Bilişim 500 sıralamasında 6. oldu 01.07.2011

İnterpromedya tarafından düzenlene “Türkiye'nin En Büyük 500 Bilişim Şirketi 2010” a...

Devamı >

Haberler
07.08.2007

Bilişimde en büyük beşinci şirket

İnterpromedya tarafından yapılan ve Türkiye’deki bilişim pazarını yansıtan en geniş kapsamlı araştırma olan "İlk 500 Bilişim Şirketi" araştırmasının sonuçları açıklandı. Araştırma sonucuna göre Genpa, genel sıralamada beşinci oldu.

İnterpromedya tarafından yapılan ve gelenekselleşen “İlk 500 Bilişim Şirketi” araştırmasının sonuçları belli oldu. 27 Haziran’da Kadir Has Üniversitesi'nde gerçekleştirilen özel bir törenle bilişimin ilk 500’ü açıklandı. İlk üçte sırasıyla Türk Telekom, Turkcell ve Telsim (Vodafone) yer alırken Genpa, en büyük beşinci şirket oldu.

İnterpromedya Genel Müdürü Güldane Taşdemir’in açılış konuşmasıyla başlayan gecede, Türkiye Ekonomi Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Canevi ve Kadir Has Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Deniz Bayrakdar Sevgen de birer konuşma yaptı.

Bilişim 500 listesinde “donanım”da 18, “hizmet”te 11, “yazılım” alanında ise 19 kategori birincisi belirlendi. Gecede, ilk 10’a giren şirketlerin yanı sıra; yazılım, donanım, hizmet ve özel bölüm başlıkları adı altında yer alan 50 kategorinin birincilerine de plaket verildi.

Sektörün değişen yapısını ve şirketlerin faaliyet gösterdikleri 51 kategoride pazardaki toplam iş hacmini ve şirketlerin ciro sıralamasını gösteren “İlk 500 Bilişim Şirketi” araştırması anket yöntemiyle elde edilen resmi belgelere dayanıyor. Yabancı ticaret ataşeliklerinden kamu ihalelerine ve özel sektör yatırımlarına kadar pek çok konuda kaynak teşkil eden araştırma, Türkçe ve İngilizce olarak iki ayrı dilde hazırlanıyor.

Ana Sayfa İnsan Kaynakları Erdem Future Site Haritası İletişim English
Copyright © 1999-2011 Erdem Holding tüm hakları saklıdır.
Nispetiye Caddesi No:41 34337 ETİLER / İSTANBUL
Telefon : (0212) 359 00 00 Faks : (0212) 287 27 27