BASIN ODASIAGDAŞ Bisfest’e Yoğun İlgi

AGDAŞ BİSFEST’E YOĞUN İLGİ 05.09.2016

AGDAŞ Adapazarı Gaz Dağıtım A.Ş’nin bisikletin çevreye ve sağlımıza olan önemini anlatmak ve günlük hayatın bir parçası haline getirmek için  “Sağlığımız ve Çevremiz İçin Pedal Çeviriyoruz” sloganıyla düzenlediği AGDAŞ Bisfest etkinliği 800’den fazla bisiklet severin katılımıyla gerçekleşti.

30 Ağustos Salı günü Sakarya Kent Meydanında başlayan etkinliğe Sakarya Valisi Sn. Hüseyin Avni ÇOŞ, SBB Belediye Başkanı Sn. Zeki TOÇOĞLU, Sakarya İl Emniyet Müdürü Sn. Osman BABADAĞI da katıldı. 4 km süren şehir turunun ardından AGDAŞ binası otopark alanında yapılan eğlenceli yarışmalarla devam etti. Gün boyu yiyecek ve içecek ikramının olduğu etkinlikte katılımcılar eğlenceli vakit geçirdi.

20 Bisiklet ve 200 Bisiklet Kaskı Hediye Edildi

AGDAŞ, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla 10 tane şehit ve gazi çocuğuna bisiklet ve kask hediye etti. Çocuklara hediyelerini Sakarya Valisi Hüseyin Avni ÇOŞ, SBB Başkanı Zeki TOÇOĞLU, Sakarya İl Emniyet Müdürü Osman BABADAĞI ve AGDAŞ Genel Müdürü Kenan DEMİR takdim etti. Şehit ve Gaziler Derneği tarafından belirlenen çocuklar hediyelerden dolayı çok mutlu oldu. Etkinlik sonunda yapılan çekilişle 10 şanlı Bisfest katılımcısı daha bisiklet kazandı. Verilen bisikletlerin dışından etkinlik alanında yapılan yarışmalara katılımcılara 200 bisiklet kaskı ve etkinliğe katılan herkese reflektör yelek hediye edildi.

Örnek Olması Gereken Proje

Etkinlik alanında konuşma gerçekleştiren Vali Hüseyin Avni Coş, konuşmasında katılımcıların 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlayarak askeri, spor, teknolojik ve ekonomik alanda zaferlerin gelmesi dileğinde bulundu. Vali Coş, "Bu organizasyonda pay sahibi olduğunuz için özellikle genç sporcularımızı ve bu organizasyonu gerçekleştiren AGDAŞ’ı kutluyorum. Ayrıca etkinliğin örnek olmasını diliyorum." dedi. Organizasyona katılarak, yarışarak destek veren bütün bisiklet sporu sevenlerine teşekkür etti ve böyle güzel organizasyonların çoğalmasını temennisinde bulunarak konuşmasını bitirdi.

Genel Müdür Kenan DEMİR yaptığı konuşmada, AGDAŞ olarak 2003 yılından beri Sakarya’nın hava kalitesini yükseltmek adına var güçleriyle çalışmaya devam ettiklerini, şirket olarak sadece doğal gaz arzı sağlamakla yetinmeyip, toplumda çevre bilincinin artması için birçok sosyal sorumluluk projesi hayata geçirdiklerini belirtti. AGDAŞ Bisfest’in de bu projelerden biri olduğunu, amaçlarının bisiklet kullanımı artırarak daha sağlıklı ve çevreci bir toplum oluşması destek vermek olduğunu belirti.  Kenan DEMİR sözlerine “AGDAŞ olarak bağlı olduğumuz Erdem Grubundan aldığımız güçle Sakarya’ya hem verdiğimiz hizmetle hem de sosyal sorumluluk projelerimizle katma değer sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

Bisikletliler Derneği Sakarya İl Temsilciliğine Teşekkür

AGDAŞ’tan yapılan açıklamada etkinlik sırasında ve planlamasında vermiş oldukları destekten dolayı Bisikletliler Derneği Sakarya İl Temsilciliğine ve etkinliğe katkılan herkese teşekkür edildi.

AGDAŞ

Adapazarı Gaz Dağıtım A.Ş