BASIN ODASIDörken ve Erdem Holding güç birliği yaptı

DÖRKEN VE ERDEM HOLDİNG GÜÇ BİRLİĞİ YAPTI 08.03.2005

Erdem Holding'e bağlı Sistem Organizasyon ile Dörken GmbH & Co. KG, inşaat sektöründe faaliyet göstermek üzere 4 Şubat 2005'te ortaklık anlaşması imzaladı.

Holding, yapı malzemeleri üretimi konusunda lider Alman şirketi Dörken'le güçlerini birleştirdi, 112 yıllık geçmişiyle Dörken kendi markası "Delta" ve "temel duvarları drenaj levhası" üretimi için Erdem Holding'e bağlı Sistem Organizasyon şirketleri arasında ortaklık anlaşması yapıldı, izmit'te bulunan fabrikalarda üretim yapacak olan bu yeni ortaklığın genel müdürlüğü istanbul'da bulunacak Dörken Sistem A.Ş. adı altında faaliyet gösterecek olan firma, ilk etapta Dörken'in Almanya'da ürettiği çatı örtüleri ürününe ilaveten direkt ithalat yoluyla da yeni ürünlerin satışını gerçekleştirecek Erdem Holding'in güçlü ortağı Dörken GmbH & Co. KG bir aile şirketi olup günümüzde yönetimde dördüncü nesil bulunuyor. Almanya dışında ilk kez ve yalnızca Kanada'da yatırımlar yapmış olan Dörken, ikinci olarak ülkemizde Erdem Holding ile ortak yatınma girmiş oldu.