BASIN ODASIDünyanın Dev Markaları Sanal Alemde

DÜNYANIN DEV MARKALARI SANAL ALEMDE 17.02.2004

Genpa'nın yeni konsepti Genpatech, elektronik ticaret ile Internet ortamında da müşterilerimize kaliteli hizmet sunmaya devam ediyor.

Parkyeri A.Ş. firması ile ortak çalışmalarımız paralelinde hazırlanan “Genpatech E-Ticaret Sitesi”, Internet kullanıcılarının istedikleri ürünü kolayca seçebilmeleri ve ayrıntılı bilgi alabilmeleri için gerekli tüm altyapıya sahip bir alışveriş sitesi niteliğinde tasarlanmıştır.

Genpatech Elektronik Ticaret Sitesinin hazırlığı aşamasında, müşterilerimizin memnuniyetini sağlamak amacıyla, ‘güvenlik’ satın alma aşamasından, teslimat aşamasına kadar, en önemli unsur olarak ele alınmıştır. Yurtiçi Kargo firmasıyla ürünlerimiz hızlı ve güvenilir bir şekilde müşterilerimize teslim edilmekte olup, mesai saatleri içerisinde çağrı merkezimiz her türlü bilgi ve desteği sağlamaktadır.

Web sitemiz, Internet müşterilerimizin ürünler hakkında detaylı bilgi almaları, erişebilirlilik ve kullanılabilirlilik faktörleri göz önünde bulundurularak tasarlanmıştır. “Ürün Karşılaştırma Uygulaması” vasıtası ile her ürünün, farklı markalarla, özellikleri ve fiyatları paralelinde, karşılaştırılması yapılabilmekte; bu uygulama doğrultusunda, ürün seçimi sırasında müşterilerimizin daha etkin ve doğru karar verebilmeleri sağlanmaktadır.

Müşterilerimizin kendilerine uygun, doğru ürünü bulabilmeleri amacı ile geliştirilen farklı bir uygulama ise "Ürün Sihirbazı Uygulaması"dır. Ürün Sihirbazı içerisinde, istenilen özellikler ve fiyat kriterleri belirtilerek, müşterilerimiz için uygun ürün veya ürünleri görebilmeleri mümkün hale getirilmiştir. Müşterilerimiz, seçtikleri ürün ile uyumlu tüm aksesuarlara, tek bir tuş yardımı ile ulaşabilmekte, fiyat ve teknik özellikleri doğrultusunda ihtiyaçlarına cevap verebilecek aksesuarlara karar verebilmektedirler.

Satın alınmak istenen herhangi bir ürünün stoklarımızda mevcut olmaması halinde, "Haberdar Et Uygulaması" devreye girmektedir. Her ürün sayfasında yer alan Haberdar Et butonu vasıtası ile müşterilerimiz e-posta adreslerini girerek, ürünün satışa sunulduğu tarih konusunda, bilgilendirilmeyi talep edebilmektedirler.

Benzer bir uygulama vasıtası ile müşterilerimiz ilgilerini çeken veya yakın çevrelerinin ilgi duyacağını düşündükleri ürün ve kampanyaları "Arkadaşıma Gönder Uygulaması" dahilinde istedikleri kişilere, aktarabilmektedirler. Arkadaşıma gönder butonu yardımı ile e-posta bilgisi belirtilen adrese, mevcut ürün veya kampanya bilgisi, otomatik e-posta gönderimi doğrultusunda ulaştırılmaktadır.

Müşterilerimiz, sitemize ücretsiz üye olmak kaydıyla, özel fırsatlarımızdan ve kampanyalarımızdan faydalanabilmekte, teknolojik gelişmelerden anında haberdar olabilmektedirler. Internet ortamında keyifli bir alışveriş sunan bu tür uygulamaları, ilerleyen günlerde daha da geliştirmeyi ve hizmete sunmayı amaçlıyoruz. Her tür görüş ve önerilerinizi bekler, iyi alışverişler dileriz.