BASIN ODASIGenpa'ya Başarı'da ve Hizmet'te Kalite Ödülü

GENPA'YA BAŞARI'DA VE HİZMET'TE KALİTE ÖDÜLÜ 07.04.2004

15 Mart 1962’de ABD Başkanı John F. Kennedy ise bir konuşmasında, tüketicilerin çok önemli bir ekonomik grup olduğunu, örgütlenerek haklarına sahip çıkması gerektiğini ve onların belirli çerçevede korunmasını tespit eder. ABD’de başlayıp gelişen tüketici hareketi, Avrupa’ya ve oradan da bütün diğer ülkelere yayıldı. Günümüzde hâlâ 15 Mart, Dünya Tüketiciler Günü olarak kutlanıyor. Paneller, toplantılar, seminerler düzenleniyor ve tüketici haklarına saygı duyan ve koruyan kurum, kuruluş ve kişilere ödüller veriliyor. Bu ödüllerden bir tanesi de 15 Mart 2003 “Dünya Tüketiciler Günü”nde Tüketiyorum Dergisi’nin düzenlediği panelde GENPA’ ya piyasaya sunduğu satış öncesi ve satış sonrası kaliteli hizmetten dolayı verilen “Başarı’da ve Hizmet’te Kalite” ödülü.

%100 müşteri memnuniyetini ön planda tutan GENPA adına bu anlamlı ödül ,GENPA’nın üst düzey yöneticilerinden Rasim Serin’e ,Tüketiyorum Dergisi imtiyaz sahibi Sn. Fatma Nuhoğlu tarafından takdim edildi.