BASIN ODASIGenpa ilk Samsung Mobil Plazasını Açtı

GENPA İLK SAMSUNG MOBİL PLAZASINI AÇTI 16.04.2012

Samsung, taşınabilir cihazlarını Palladium’da açılan Samsung Mobil Plaza’da tüketiciyle buluşturuyor.

16 Nisan 2012, İstanbul- Dünyanın lider cep telefonu üreticilerinden Samsung Electronics, Palladium Alışveriş Merkezi’nde ilk Mobil Plaza mağazasını açtı. Taşınabilir Samsung cihazlarının satılacağı Samsung Mobil Plaza; cep telefonlarından tabletlere, dizüstü bilgisayarlarından fotoğraf makinelerine kadar zengin ürün seçenekleri sunuyor.

Samsung Electronics Türkiye Pazarlama Direktörü Burçak Doğan konuyla ilgili açıklamasında; “Samsung olarak tüketicinin hayatını zenginleştirecek, katma değer sağlayacak, beklenti ve ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan ürünler sunmak öncelikli hedefimiz. Bu amaçla maksimum düzeyde taşınabilirlik ve üstün teknoloji sunan ürünlerimizi Palladium Alışveriş Merkezi’ndeki Samsung Mobil Plaza’da, tüketicilerle buluşturuyor olmaktan mutluluk duyuyoruz. Taşınabilir ürünlerimize odaklanan Samsung Mobil Plazaların sayısını arttırmaya devam edeceğiz” dedi.

Samsung’un Palladium Mobile Plaza’da sunduğu ürünler arasında; özellikleriyle mobil cihazlar kategorisinde yeni bir segment yaratan GALAXY Note, tüm dünyada satış rekorları kıran GALAXY SII, inceliği ve hızı ile ultrabook pazarında üstün başarı elde eden 5 Serisi ULTRA gibi lider ürünler bulunuyor. Samsung Mobil Plazaların ikincisinin, Nisan ayı içerisinde Trump Towers’da açılması planlanıyor.