BASIN ODASIGenpa Trabzon'da

GENPA TRABZON'DA 28.09.2005

Satış öncesi ve sonrası destek hizmetleri ile bayi ve tüketicilerle sürekli ve sağlıklı bir iletişim kurmayı hedefleyen Genpa, merkezi Trabzon'da bulunan Karadeniz Bölge Müdürlüğü ve Yetkili Teknik Servisi'ni Ağustos ayında hizmete açtı.

Açılışı, Erdem Holding Yönetim Kurulu Dr. Zeynel Abidin Erdem, Trabzon Valisi Hüseyin Yavuzdemir, Belediye Başkanı Volkan Canalioglu, Emniyet Müdürü Ramazan Akyürek ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Eren tarafından yapılan Genpa Karadeniz Bölge Müdürlüğü ve Yetkili Teknik Servisi, Trabzon ve çevre illere hizmet verecek. Toplam 10 kişi ile faaliyet gösterecek olan Bölge Müdürlüğünün açılışına çok sayıda davetli katıldı. Erdem Holding Yönetim Kurulu Bakanı Dr. Zeynel Abidin Erdem açılışta yaptığı konuşmada, Trabzon'un bölgedeki önemli şehirlerden biri olduğunu ve bu nedenle yatırım için Trabzon'u seçtiklerini söyledi.

Altı ana merkez

Cep telefonu ve taşınabilir elektronik ürünler sektöründe kaliteli hizmet anlayışına sahip olan Genpa, telekomünikasyon sektöründe ülke sathına yayılmış yaklaşık 800 bayii ile yaygın bir hizmet veriyor. Genpa'nın Trabzon ile birlikte, İstanbul (Avrupa ve Asya bölgeleri) Ankara, İzmir ve Adana'da olmak üzere toplam altı ana merkezde Bölge Müdürlüğü bulunuyor. Türkiye geneline yayılmış servis noktalarında [İstanbul'da (üç adet), Ankara, İzmir, Kocaeli, Trabzon], Nokia, Siemens marka cep telefonlarına, konularında uzman personeli ve ileri teknoloji donanımı ile hizmet veren Genpa, teknik servis ünitelerinde sağladığı müşteri odaklı servis hizmeti ile Türkiye'de iletişim teknolojisinin gelişiminde önemli bir rol üstleniyor. Toplam kalite anlayışı ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan Genpa, bayi ve tüketicileri ile buluşmasına farklı noktalarda da devam edecek.