BASIN ODASIGenpatech Capacity Alışveriş Merkezi'nde

GENPATECH CAPACİTY ALIŞVERİŞ MERKEZİ'NDE 12.02.2008

Genpa, Alışveriş Merkezleri'nde açtığı Genpatech mağazalar zincirine bir yenisini daha ekledi. Genpatech Bakırköy Capacity Alışveriş Merkezi'nde faaliyete geçen mağazasında müşterileri ile buluşuyor

Alışverişin yeni adresi olan Capacity, İstanbul'un üçüncü bölgesi olarak tanımlanan bölgenin (Sirkeci, Zeytinburnu, Bakırköy, Ataköy, Yeşilköy, Florya, Küçükçekmece, Avcılar, Beylikdüzü, Bahçeşehir, Büyükçekmece) en büyük alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyor.

Genpatech Mağazası

Bakırköy Capacity Alışveriş Merkezi’nde bulunan Genpatech Mağazası, Turkcell Extra olarak beş personeli ile 30 Kasım 2007 tarihi itibariyle hizmet vermeye başladı. Genpatech Turkcell Extra noktalarında cep telefonu satışının yanı sıra nakit ve kredi kartı ile kontör satışı ve fatura tahsilatı, faturalı ve kontörlü hat açılışı, devir işlemi, tarife değişikliği, ayrıntılı fatura, uluslararası dolaşıma açma-kapama, faks&data hat talebi gibi tüm Turkcell işlemleri gerçekleştiriliyor. Nokia, SonyEricsson, Samsung, Motorola, LG, Philips, Toshiba, Palm ve Blackberry marka Turkcell PDA'ler satışa sunulan markalar arasında bulunuyor. Toplam 133 bin metrekarelik kullanım alanı olan Capacity Alışveriş Merkezi, yerli ve yabancı birbirinden çeşitli markaya ev sahipliği yapıyor. Bünyesinde bazı dünya markalarının ilk şubelerini bulundurması, Capacity'nin alanında iddialı olduğunu da gösteriyor. Capacity, içinde dokuz sinema ve bir tiyatro salonunun da bulunduğu dev bir kompleks olarak tasarlanmış. Kompleksin toplamında 2 bin 400 araçlık son teknolojilerle donatılmış kapalı bir otopark alanı bulunuyor. Dört kattan oluşan kompleksin içinde yerli yabancı 180 mağaza yer alıyor.