BASIN ODASIGökhan Erdem, Clinton'la bir araya geldi

GÖKHAN ERDEM, CLİNTON'LA BİR ARAYA GELDİ 12.02.2008

Erdem Holding Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Erdem, ABD’de yaşayan Türkler tarafından 19 Aralık 2007’de düzenlenen 2008 ABD seçimleri Hillary Clinton Seçim Kampanyası ile ilgili toplantıya katıldı. New York’ta gerçekleştirilen toplantıda Gökhan Erdem, ABD eski Başkanı Bill Clinton'a Türk bayrağı şeklinde altın bir iğne hediye etti. Bill Clinton ile 2002 yılında, Erdem Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Zeynel Abidin Erdem'in TABA Başkanı iken Clinton’ı İstanbul'da ağırladığı dönemde tanışan Gökhan Erdem, Clinton ile görüşmelerinin Amerika’da da devam ediyor olmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi. Bill Clinton, kendisini yeniden İstanbul’a davet eden ve seçim kampanyasında kendilerine başarılar dileyen Gökhan Erdem’e, "Türkiye çok güzel bir yer. Türkler bizim dostumuz. Türkiye'ye tekrar gelmek isterim" diyerek yanıt verdi.

Toplantıda Brooklyn bölgesi Belediye Başkanı Marthy Markowitz ile de bir araya gelen Erdem, İstanbul Boğazı’na ve Türkiye’ye hayranlığını dile getiren Markowitz’i gururla dinlediğini ifade etti.