BASIN ODASIYılın Su Yalıtımı Ödülü Dörken'in

YILIN SU YALITIMI ÖDÜLÜ DÖRKEN'İN 07.08.2007

Dörken, bu yıl dördüncüsü düzenlenen Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri’nde Delta®-Maxx Titan nefes alan çatı örtüsü ile birinci oldu. “Yılın Su Yalıtımı Ödülü”ne layık görülen Delta®-Maxx Titan, bir çatı örtüsü olarak yazın içeriye nüfuz eden aşırı sıcaklığa, kışın ise istenmeyen hava akımlarına karşı çözüm sunuyor

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri organizasyonunda Delta®-Maxx Titan nefes alan çatı örtüsü “Yılın Su Yalıtımı Ödülü”ne layık görüldü. 25 Nisan 2007 tarihinde Yıldız Teknik Üniversitesi Hisarüstü Tesisleri’nde İstanbul Ticaret Odası(İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yalçıntaş ve İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan’ın katılımıyla yapılan ödül töreninde, ödülü tüm Dörken çalışanları adına Genel Müdür Fikri Budak aldı. Yazın içeriye nüfuz eden aşırı sıcaklığa ve kışın ise istenmeyen hava akımlarına karşı çözüm olarak geliştirilen bir çatı örtüsü olan Delta®-Maxx Titan, tamamen su geçirimsiz bir özelliğe sahip. Poliüretan esaslı olan ve nefes alan çatı örtüsü Delta®-Maxx Titan, su buharının geçişine izin vermekte ve çatılar için büyük tehlike arz eden yoğuşma, mantarlanma ve çürüme gibi problemleri de önlemekte. İleri teknoloji ürünü olan bu örtü kendinden yapışkanlı bindirme yerleri ile istenmeyen hava akımlarının önüne geçerek kış aylarında yaklaşık yüzde 9 oranında ısı enerjisi tasarrufu sağlamakta. Yaz sıcaklarında ısıyı yüzde 50 geri yansıtma özelliği ile bina içerisindeki hava sıcaklığını yaklaşık 2º düşürerek klimaların yükünü hafifletmekte.